Условия и положения

În acest document sunt descrise Condițiile și Regulile de utilizare a site-ului www.rafidecor.md, precum și condițiile de cumpărare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului nostru. Politica de confidențialitate, de returnare și orice alte acte constituie conținutul acestui document, denumit în continuare „Condiții de utilizare”.

Accesul și utilizarea site-ului www.rafidecor.md  sunt admisibile doar la acceptarea integrală și respectarea strictă a condițiilor expuse în prezentele Condiții de utilizare.

Trabo Plus SRL își rezervă dreptul ca, în orice moment și la propria discreție, să opereze modificări la prezentele Condiții, fără necesitatea unei preavizări  în acest sens a utilizatorilor site-ului. Modificările operate intră în vigoare din momentul publicării pe site și se aplică doar comenzilor de vânzare care au fost depuse începând cu data publicării.

Dispoziții generale:

1. Site-ul este deținut și administrat de or. Chisinau,Ciocana, str. Uzinelor 19/4

Comandând produse prin intermediul magazinului online, clientul acceptă Condițiile de vânzare a produselor (în continuare - Condiții), expuse mai jos.

2. Prezentele Condiții, precum și informațiile despre Produse, prezentate pe site, reprezintă o ofertă publică conform articolului 681 din Codul Civil al R.Moldova și Legii nr. 284 privind comerțul electronic. Cumpărătorul, luând cunoștință de textul prezentelor condiții de vânzare, își dă acordul, bifând rândul „Am citit și accept condițiile de utilizare”.   

3. Raporturile dintre Client și Furnizor sunt interpretate în conformitate cu Legea nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor și alte acte juridice, adoptate în conformitate cu aceasta.

4. Furnizorul își rezervă dreptul să opereze modificări la prezentele Condiții,  motiv pentru care Clientul se obligă să monitorizeze modificările cu regularitate.

Potrivit prezentelor Condiții,  Clientul  pune în sarcina Furnizorului confecționarea, livrarea produselor comandate, și se obligă să plătească serviciile de livrare și produsele comandate.

Condițiile de utilizare sunt următoarele:

1. Clientul, efectuând comanda, exprimă intenția de a beneficia de produsele și serviciile Furnizorului și de a le plăti.

2. Clientul îi oferă Furnizorului date veridice despre sine.

3. Furnizorul își rezervă dreptul să verifice orice informații oferite de Client.

4. Datele de înregistrare ale Utilizatorului cad sub incidența prevederilor legislației privind secretul comercial și protecția datelor cu caracter personal a RM.

5. Furnizorul,  se obligă să închidă accesul la informațiile personale, oferite de Client, pentru terți.

6. Furnizorul  se obligă să livreze Comanda la destinație sau să-i ofere Comanda Clientului în cazul în care acesta însuși o transportă.

7. Clientul se obligă să plătească produsele și al serviciile Furnizorului.

8. Clientul acceptă faptul că toate serviciile set prestează „așa cum sunt” și că Furnizorul, depunând toate eforturile necesare pentru executarea Comenzii, nu poate garanta absolut calitatea serviciilor, care nu sunt protejate de deficiențe și întreruperi. Unele circumstanțe, în primul rând, întreruperile tehnice, pot să îngreuneze executarea Comenzii.  Utilizatorul acceptă faptul că andys.md nu poartă răspundere pentru întreruperi, livrarea incorectă sau cu întârziere, pentru ștergerea sau nepăstrarea vreunei informații personale a  utilizatorului, nici pentru întreruperile în funcționarea sistemelor de plăți.

9. Clientul poate să întocmească comanda pe site, independent sau la telefonul Centrului de Contact (022) 811-811; +373 60777748.

10. Efectuând Comanda, Clientul poate să plătească Serviciul în următoarele moduri:

     - să plătească Comanda în momentul primirii acesteia, în numerar sau prin alte metode oferite de site-ul rafidecor.md, direct la primirea Comenzii;

     - să plătească online pe Site cu cardul bancar VISA/ MasterCard, prin intermediul portmoneului BPay, Edenred, prin alte sisteme de plăți, conectate pe site-ul  rafidecor.md. Suma decontată reprezintă costul produselor și al serviciilor de livrare;

     - toate achitările între părți se efectuează în moneda Republicii Moldova (în lei moldovenești).

11. În cazul în care Utilizatorul renunță la Comandă ca urmare a încălcării condițiilor de comercializare a produselor sau în caz de neconformitate a calității produselor, Utilizatorul este obligat ca în termen de 2 ore din momentul survenirii orei de livrare/ primire a comenzii, să informeze rafidecor.md pe adresa e-mail info@rafidecor.md, despre faptul că renunță la Comandă, specificând motivul și furnizând alte date documentare care să justifice refuzul,  dar și prezentând documente confirmative privind plata comenzii, și să ceară înlocuirea produselor comandate (dacă este posibil) sau returnarea banilor plătiți. Returnarea va fi efectuată exclusiv prin metoda de plată originală.

12. Returnarea  banilor va fi efectuată în termen de 7 (șapte) zile din momentul achitării costului comenzii rafidecor.md. Termenul de 7 este necesar pentru „confirmarea solicitării de returnare a banilor sistemului de plăți” *

*Notă: „încasarea banilor în contul Clientului poată să dureze mai mult timp, în funcție de tipul sistemului de plăți și de operatorul contului / portmoneului Clientului”.

13. După ce expiră 2 (două) ore și în cazul în care  rafidecor.md nu primește înștiințarea de la Client despre renunțarea la comandă și returnarea banilor, comanda se consideră executată, iar banii pentru aceasta nu pot fi returnați.

14. rafidecor.md are dreptul să-i refuze Utilizatorului întocmirea Comenzii cu orice formă de plată („în numerar” sau „achitare online” "etc.), dacă Comenzile Utilizatorului, întocmite anterior, nu au fost livrate din vina acestuia. (De exemplu, dacă Utilizatorul nu a deschis ușa sau nu i-a răspuns la telefon curierului la livrarea Comenzii, sau Utilizatorul a specificat o adresă de livrare inexistentă, sau Utilizatorul a refuzat comanda după ce aceasta a fost pregătită etc.)

15. Clientul confirmă faptul că nu va utiliza Serviciile pentru scopuri ilegale, frauduloase, nici nu va permite terților să facă aceasta. În timpul utilizării Serviciilor, Clientul garantează faptul că respectă legislația Republicii Moldova.

16. Clientul acceptă să urmeze procedura de Întocmire a Comenzii pe Site, oferind informații adevărate, exacte și complete despre sine la întrebările propuse în formularul „Întocmirea Comenzii”,  exprimându-și Acordul cu condițiile de utilizare, prin confirmarea punctului „Sunt de acord cu Condițiile și Regulile”.

17. În cazul în care Clientul oferă informații neveridice, rafidecor.md are dreptul să suspende sau să anuleze Comanda.

18. Clientul acceptă faptul că toarte Comenzile pe care el le-a efectuat prin intermediul site-ului sunt autorizate și urmează să fie plătite.

19. Clientul, folosind site-ul, își  confirmă acordul cu primirea unor mesaje cu caracter informativ pe datele de contact pe care le-a specificat, dar și a publicității în conformitate cu Legea RM cu privire la publicitate nr. 1227 din 06.1997.

20. Întocmind Comanda, Clientul confirmă faptul că a luat cunoștință de toate prevederile  Condițiilor de utilizare, înțelege toate Condițiile, acceptă să le îndeplinească și îi oferă Furnizorului drepturile expuse în Condițiile de utilizare, și se obligă să-și plătească comanda.

Protecția datelor cu caracter personal

Prin utilizarea site-ului www.rafidecor.md sunteți de acord în mod automat cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor.

Datele personale se prelucrează doar pentru scopuri legitime, precum acela de a furniza produsele pe care le comanzi, promoții, google analytics, cookies și notificări\newsletter.

Toată informația ce conține date cu caracter personal este stocată și utilizată doar pentru perioada necesară atingerii scopurilor pentru care a fost colectată și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

Noi folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețeaua wireless nu poate fi protejata în totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Cumpărătorului, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.

Înregistrarea și achitarea comenzii

Achitarea comenzilor este posibilă cu cardul de plată – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.
Plata online se face în condiții de siguranța maxima folosind ca instrument de plată cardul de plată, care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.
Procesatorul de plata folosește un sistem securizat, bazat pe ultima versiunea a standardului de securitate 3D-Secure ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor în tranzacții sigure online. Aceasta măsura de siguranța presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plații pe o pagina securizata maib unde autentificarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de unică folosințe pentru fiecare tranzacție online.
Rambursarea mijloacelor bănești se efectuează doar pe cardul de plată care a fost folosit pentru achiziție.
Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți.

Pentru efectuarea plății vor fi solicitate următoarele date:

     - Numărul cardului (16 cifre)

     - Data expirării (luna și anul)

     - Codul CVC sau CVV (3 cifre)

     - Numele și prenumele de pe cardul de plată 

Toate achitările se procesează in moneda naționala - MDL (lei moldovenești). În cazul În care valuta operațiunii diferă de valuta achitării, convertirea sumei operațiunii se efectuează conform cursului la operațiunile cu carduri din ziua decontării, al băncii emitente.

Livrarea produselor / mărfurilor / serviciilor

După înregistrarea comenzii, cumpărătorului i se oferă informația privind data preconizată de transmitere a comenzii de către curieri / serviciul de livrare.

Livrarea în raza mun. Chișinău se efectuează în timp de 36 ore de la confirmarea a comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează de la ora 9-00 până la ora 18-00 și este gratuită pentru comenzi de minim 3000 MDL, pentru comenzi cu valoare mai mică se achită livrarea 100 MDL (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).

Livrarea pe teritoriul R.Moldova se efectuează în timp de 48 ore , de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează de la ora 9,00 până la ora 18-00 și este gratuită pentru comenzi de minim 7000 lei, pentru comenzi cu valoare mai mică se achită livrarea 170 MDL (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).

În zilele de duminică sau sărbătoare națională nu se efectuează livrări.

Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile izolate în prealabil.

Puteți alege orice adresa pentru livrare – acasă, în oficiu sau oricare altă adresă, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

Politica de confidențialitate

În conformitate cu prevederile Legii Nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, furnizorul de servicii prelucrează date cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credință și se face în temeiul și în conformitate cu prevederile legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace mixte (automate și manuale), cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Furnizorul colectează și prelucrează doar datele personale furnizate de consumatori la efectuarea comenzii: nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală.

Datele personale sunt utilizate exclusiv în scopul administrării site-ului, pentru a permite accesul la informații special, pentru livrarea comenzilor sau pentru a contacta consumatorul în vederea executării livrării. Prin prezenta informare, utilizatorii și consumatorii iau cunoștință despre faptul că li se vor prelucra și utiliza datele cu caracter personal (nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală). Furnizorul de servicii prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor și consumatorilor care sunt furnizate prin navigarea, folosirea și înregistrarea pe site-ul https://rafidecor.md

Orice informație furnizată de către utilizatorii și consumatorii site-ului https://rafidecor.md va fi considerată și va reprezenta consimțământul expres ca datele personale să fie folosite de Furnizor.

Furnizorul nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele deținute, fără acordul persoanelor vizate și nu va comercializa, schimba, divulga aceste date cu alte persoane, cu excepțiile prevăzute de legislația în vigoare (la solicitarea instituțiilor publice ale statului, organele de drept, instanțelor de judecată, de asemenea autorizate să prelucreze date cu caracter personal).

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate și utilizate de către Furnizor și în scopuri statistice și de promovare ulterioară.

Furnizorul de servicii îndeplinește cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor și le protejează pentru a nu fi pierdute, distruse, distorsionate/falsificate sau divulgate terțelor persoane.

Angajații furnizorului de servicii sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor personale ale consumatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizată de persoana împuternicită a Furnizorului.

Furnizorul utilizează metode și tehnologii de securitate conform prevederilor legale în vigoare.

Furnizorul nu colectează informații referitoare la tranzacții, cum ar fi nr. la card, data expirării, țara de origine.

Pentru mai multe detalii și informații orice persoană interesată se poate adresa printr-un email la contabil@rafidecor.md sau prin telefon la numărul +373 79 900 400

Datele de contact

Denumirea juridica a companiei:Ralinix-Com SRL
IDNO:1003600026103
Adresa juridica: Colonita, str Ciocana veche 4
Adresa fizica: Chisinau, str. uzinelor 19
Telefon de contact: 079 900 400
Email de contact: contabil@rafidecor.md

Товар добавлен в корзину