Noi colecții de tapet pentru martie 2022

Noi colecții de tapet pentru martie 2022

Icon 01/04/2023
Este dificil să se facă un calcul precis al materialelor pentru reparații, în special pentru tapet, ale căror rămășițe nu au unde să se aplice. Nu te grăbi să le arunci, designerii au dezvoltat mai multe idei special pentru această ocazie care vor ajuta la decorarea interiorului cu tapetul rămas.

Continuăm să reparăm

După finalizarea reparației, există multe idei nerealizate. De ce să nu le aduci la viață folosind decupaje de tapet?

Designerii recomandă utilizarea tehnicii patchwork, decorarea peretelui cu piese multicolore din rulourile rămase. Un perete, lipit cu tapet, arată frumos și la modă; pe el este creat un accent luminos, care arată îndrăzneț și neobișnuit. Nu uitați de tavan și uși, ele pot fi și decorate cu materialul rămas.

Fiecare casă are defecte arhitecturale care pot fi transformate în virtuți cu ajutorul ornamentelor de tapet. Acest lucru se aplică nișelor care sunt decorate cu resturi de la rulouri. Prin direcționarea cu succes a luminii într-o nișă, puteți realiza organizarea unui nou spațiu de casă care va găzdui un cuier, o canapea sau un fotoliu.

Fațade de mobilier exclusivist

Cu siguranta in apartament dupa reparatie era mobila veche, care este draga sufletului si inca destul de functionala. Fațadele articolelor de interior învechite arată, de obicei, de neprezentat și se recomandă să lipiți peste ele cu resturile de tapet. Mobilierul va deveni elegant, va dobândi o nouă viață pentru un timp. În aceste scopuri, tapetul dens nețesut este potrivit; nu ar trebui să experimentați cu cele din hârtie.

Tăblie: cea mai vizibilă fațadă a dormitorului. Tapetarea tăbliei: o soluție non-standard, un plan și mai interesant: finisați sertarele patului, rafturile din dormitor și alte elemente de mobilier cu restul. Lucrarea va fi laborioasă, deoarece nu este ușor de lipit pe suprafețe mici. În primul rând, bazele trebuie curățate și degresate, iar lipiciul trebuie amestecat bine.

Teme de țară

Datorită gândirii creative a proprietarilor de moșii la țară, interiorul caselor lor devine neobișnuit. De ce să nu încerci să faci jaluzele? Pentru a face acest lucru, o parte a tapetului este măsurată pentru a se potrivi cu fereastră și pliată ca un acordeon. Fiecare bandă de acordeon trebuie să aibă dimensiunea egală cu restul benzilor. Viitoarea perdea este străpunsă pe ambele părți, un cordon este filet în partea superioară pentru fixare. Structura este atașată de banda de construcție din spumă.

Următoarea soluție este să lipiți peste montantele scărilor de țară cu resturile de tapet. Bucățile de pânză nu trebuie lipite pe treaptă, deoarece acoperirea va fi ștearsă rapid. Tălpile pantofilor nu ating ridicătorii, această parte a scărilor este perfectă pentru decorarea creativă.

Fleacuri plăcute

Tapet: Acesta este un material pentru acul, pentru realizarea sculpturii din hârtie cu note origami. În mâini pricepute, se pot transforma într-o casă de păpuși, un buchet de flori sau un colaj în dormitor, precum și în creșă. Fă un lucru interesant cu copilul tău, vine cu compoziții în stilul hârtiei plastice pentru casă.

Pungile de împachetat pentru cadouri sau containerele de depozitare sunt căutate în gospodărie. Puteți economisi la achiziționarea de pungi și plicuri de hârtie lipindu-le de tapet. Mai întâi determinat de dimensiune. Apoi o parte din pânză este pliată în jumătate și marginile libere sunt lipite pe interior, în etapa finală se formează fundul.

Idei de iluminat

Abajururile din tapet vor decora, fără îndoială, orice apartament sau casă de țară. Lămpile neobișnuite arată deosebit de bine dacă sunt combinate cu perdele, culoarea tapițeriei și stilul general al camerei.

Pentru o lampă nouă, este potrivită o lampă de podea albă sau crem de configurație standard. Dintr-o bucată de tapet este tăiată o bandă în funcție de dimensiunea tavanului, apoi este lipită cu grijă pe tavan. Nu uitați de lămpile de siguranță cu abajur din hârtie care nu se încălzesc.

Reproiectarea bucătăriei

În bucătărie, puteți experimenta cu frigiderul lipindu-l cu resturile de tapet, dacă magneții obișnuiți de pe ușa lui sunt destul de obosiți. Dulapurile vechi de bucătărie pot fi, de asemenea, actualizate prin lipirea bucăților de material rămase în interior. Soluțiile de design aici nu sunt limitate de nimic, deoarece culorile noului strat de finisare pot fi potrivite cu elementele interiorului bucătăriei.

Resturile de tapet vor fi utile pentru noi coastere fierbinți. Toată lumea poate face față fabricării acestui dispozitiv, principalul lucru este să aplicați imaginația. Mai multe straturi de tapet sunt stivuite împreună și lipite, forma este tăiată după bunul plac, nu există restricții privind dimensiunile și configurațiile. Suportul din material de hârtie nu lasă căldura să treacă și nu zgârie suprafața blatului.

Sunt enumerate doar câteva dintre ideile populare pentru utilizarea resturilor de tapet rămase de la reparații. Cu siguranță fiecare proprietar care a finalizat renovarea își va găsi propriul mod extraordinar de a decora spațiul de locuit în acest mod non-standard.

Produs adăugat în coș