Despre noi

Despre noi

Image

Compania „Rafi Decor” este distribuitorul exclusiv de tapete, covoare, corpuri de iluminat, vopsea si elemente decorative în R. Moldova.

Rafi Decor este o companie din Republica Moldova specializata in comercializarea en-gros si cu amanuntul a unei game variate de produse de decoratiuni interioare, precum tapet, covoare, lustre, vopsea si alte elemente decorative. Compania colaboreaza cu producatori renumiti din Germania, Italia, Belgia, Rusia, Turcia si Ucraina, astfel incat sa ofere clientilor sai produse de cea mai buna calitate si de ultima generatie.

Echipa Rafi Decor este formata din specialisti experimentati, care sunt mereu la curent cu cele mai noi tendinte si inovatii din industria decoratiunilor interioare. Aceasta expertiza le permite sa ofere consultanta si suport personalizat pentru fiecare client in parte, indiferent de proiectul sau necesitatea de design interior. Compania pune un accent deosebit pe satisfactia clientului si se straduieste sa ofere mereu cele mai bune solutii pentru nevoile lor.

Portofoliul Rafi Decor include o gama larga de produse, atent selectionate pentru a satisface cele mai exigente cerinte de calitate si design. Tapeturile, covoarele, lustrele, vopselele si elementele decorative comercializate de companie sunt fabricate din materiale de inalta calitate si se potrivesc cu o varietate de stiluri si tendinte de design interior.

In plus, Rafi Decor ofera servicii de livrare rapida  a  produsele achizitionate, astfel incat clientii sai sa beneficieze de o experienta completa si fara griji. Compania este mereu la dispozitia clientilor sai, oferindu-le solutii personalizate pentru fiecare nevoie si bucurandu-se de o reputatie solida pe piata de decoratiuni interioare din Republica Moldova.

In concluzie, Rafi Decor este o companie din Republica Moldova care ofera o gama variata de produse de cea mai buna calitate pentru decorarea interioara, colaboreaza cu producatori renumiti din intreaga lume si ofera servicii personalizate si de inalta calitate pentru fiecare client.

Icon

> 18 000

imagini de fundal pentru toate gusturile - de la clasic la avangardist

Icon

> 2 000

corpuri de iluminat (candelabre, lămpi, aplice, lămpi de masă și podea)

Icon

> 500

modele de articole de interior din poliuretan si polistiren

Icon

> 250

covoare si rogojini

Icon

> 25

Vopsea

Alege Rafi Decor

Icon

Sfaturi profesionale

Icon

Calculul cantității necesare de material

Icon

Ajutorul releerilor profesioniști din Chișinău

Icon

Livrare rapida in toata Moldova

Produs adăugat în coș