Grandeco

Grandeco

Tapetul Grandeco este popular în mai mult de 55 de țări din întreaga lume, secretul succesului nu este deloc întamplator. Fiind relativ un tânăr producător, fabrica Grandeco  a depus eforturi maxime pentru a se asigura că menține producția de cel mai modern tapet. Experții studioului au dezvoltat o metodă specială de aplicare a culorii pe vinil, care sunt semnificativ diferite de alte colecții prin profunzime și saturația.

Un alt avantaj important care distinge tapetul pentru pereți Grandeco de cele existente pe piață de design interior - este o metodă excepțională de a tăia rolele de tapet, obținînd o margine perfect netedă. Nu este nevoie să se piardă timpul pentru a le uni, și la lipirea se creează un efect uimitor-o singură acoperire.

Putem numi imprimeurile si tapet de design Grandeco unice și exclusive? Fără îndoială! Metodă proprie de vopsire a țesăturilor încă nu a putut fi repetată de nici un producător, în ciuda experienței și echipamentului performant. Dacă doriți să cumpere tapet, care simulează perfect ornamentele orientale, damasc, sau cele mai frumoase flori exotice - acest producator va fi alegerea potrivită. picturi durabile, lavabile și perfecte vor decora orice încăpere, de la birou pînă la dormitor.

Categories

Produs adăugat în coș