Produsul dumneavoastră a fost adăugat în coș!
 
ru md
0 0
Coșul este gol
producătorii
Alfa

Alfa

Candelabre polonezi Alfa (Alpha) - este o companie de iluminat moderne producătoare de candelabre și alte corpuri de iluminat din Polonia. Obiectul principal de activitate - producția de produse de iluminat de uz casnic, cum ar fi candelabre, sconces, lampadare, lămpi de tavan, pandantive, lămpi de masă.
Compania a dezvoltat cu succes și este pe piață de mai bine de douăzeci de ani. Datorita tehnologiei moderne și de înaltă calitate oferite de candelabre și lămpi, este foarte apreciată în 27 de țări, inclusiv în Rusia. Pe piața rusă planta a venit în 1998. Cumpărători ruși sunt suficient de repede apreciat o serie actualizată dinamic de candelabre, fiabilitate și instalarea a prostatei, precum și caracterul practic al ambalajului.
Până în prezent, catalogul de candelabre, lampi, sconces, lămpi de masă, lampadare și alte produse de iluminat include mai mult de 1.000 de probe. Toate candelabrele si alte produse de iluminat au certificate de calitate din Rusia. Candelabre fabrica Alfa respectă standardele internaționale actuale. Acest lucru este facilitat prin utilizarea tehnologiei cele mai moderne atunci când sunt aplicate candelabrele din straturile galvanice și vopsea, precum și mulți ani de experiență în prelucrarea sticlei si lemn. Având în vedere specificul cumpărătorului rus, și este "dragostea" sa la lumină strălucitoare, fabrica Alfa a schimbat procesul de fabricație de candelabre și lămpi completare a devenit cartuș mai puternic, conceput pentru lămpile de 60 de wați (75 de wați și 100). Alfa - prima fabrica poloneză, care este specific pentru piața rusă a făcut modificări la lustre sale procesul de fabricație și lămpi.