Produsul dumneavoastră a fost adăugat în coș!
 
ru md
0 0
Coșul este gol
producătorii
Portofino

Portofino

Portofino

Fiecare model din colecția de tapet al acestei marci - e o operă de artă. Design sofisticat și armonios, calitatea înaltă a materialelor folosite, tehnologia modernă de producție și atenția la detalii, fiecare etapă a creării acestui tapet de elită ajută la decorarea de bază al camerei. Alegînd tapetul italian Portofino cu aranjamente florale, damasc sau  model de o singură tonalitate, în orice caz, o calitate excelentă a imprimării, relief pronunțat de lux care scoate în evidență jocul luminii, nu vor lăsa acest tapet neobservat.

Portofino - tapet italian

Fabrica este situată în orașul pitoresc de pe litoralul din Portofino, natura însăși inspirată artiștii pentru a crea. Compania are propriul birou de design , ai cărui membri studiază cu atenție tendințele modei, pentru a le transforma în modele deosebite, absorbite din farmecul frumosului oraș italian. Cele mai bune dintre ele sunt create cu ajutorul celui mai nou echipament care îndeplinește toate standardele moderne. O mulțime de bani sunt cheltuiți pentru dezvoltarea tehnologiei de imprimare inovatoare pentru a oferi o înaltă calitate pentru tapetul Portofino premium.
Fabrica are echipament pentru producerea de diferite tipuri de tapet, în ultimii ani însă, accentul se pune pe producția de vinil și acoperiri cu flok.
Tapetul cu acoperirea vinil disponibile pe suport de hârtie și suport non-woven, și flokul adaugă un accent acestor materiale de finisare de elită. Este un spray de fibre microscopice, care oferă un peisaj frumos și o textură neobișnuită suprafeței. Netedă din vinil și relief cu flok, pot fi combinate în diferite moduri, pentru a reflecta lumină, creand un efect extraordinar de frumos decorativ pe perete.