Produsul dumneavoastră a fost adăugat în coș!
 
ru md
0 0
Coșul este gol
producătorii
Eijffinger

Eijffinger

Marca Eijffinger a fost fondat în Gagra în septembrie 1875 de Theo Ayffingerom începând cu punerea în aplicare a finisajelor decorative. Câțiva ani mai târziu, fabrica s-a mutat la producția de tapet, care a devenit activitatea de bază a companiei. Calității înaltă a produselor și materialele de design de lux au furnizat companiei statutul de unul dintre furnizorii Casei Regale. Astăzi fabrica este axată în principal pe creativitate și inovație în proiectare, astfel încât țesătura și tapetul Eijffinger este popular în mai mult de 90 de țări din întreaga lume.

Asortiment.
Făcînd cunoștință cu catalogul nostru, puteți cumpăra tapet de vinil, hârtie și tapet nețesut Eijffinger pentru interiorul camerei copiilor, dormitor sau camera de zi. Proiectarea acestor materiale variază de la clasic, motive abstracte pînă la modern, cu imprimeuri luminoase și colaje. Tapetul Eijffinger special pentru pereții camerelor pentru copii este decorat cu imagini fotografice colorate sau graffiti creativ.
În plus, pe lîngă de tapet, catalogul nostru vă permite de a alege și un material textil pentru cearșaf sau draperii,monocrom colorat rafinat și decorat cu broderie rafinat, dungi viu colorate. De asemenea, puteți achiziționa tesatura noastră cu o țesătură cu legătură jacard care conferă materialului un fel de textura.