Produsul dumneavoastră a fost adăugat în coș!
 
ru md
0 0
Coșul este gol
producătorii
Rasch Sintra

Rasch Sintra

 Din 1991, când a fost fondată fabrica din Sintra, creăm și fabricăm imagini de fundal moderne de înaltă calitate. Astăzi, suntem o companie puternică și în continuă evoluție, care dezvoltă noi colecții de tapet și își extinde geografia vânzărilor anual.

 Compania SINTRA este o întreprindere în creștere cu încredere pe piața industriei tapetului, o filială a celui mai mare producător european, fabrica germană de tapet RASCH, care are o experiență de peste un secol în domeniul producției de tapet. De la RASCH, compania SINTRA a primit o bază de informare și tehnică și suport de producție și tehnologia la cel mai înalt standard.

 Aceasta este o varietate de sentimente și emoții într-o singură colecție. Aici, tandrețea buchetelor de flori transmite aroma florilor strălucitoare de primăvară. Și frumusețea plantelor de câmp care vor crea confort și căldură în interiorul tău. Și revolta de culori a designului tropical Oasis. Și dinamismul liniilor expresive în designul geometric al lui Ray.

 Culorile saturate, designurile moderne și o paletă mare de însoțitori îmbogățesc colecția și vor ajuta la crearea unui interior la modă de neuitat.Designul tandrețe transmite starea de spirit a tandreței înfloririi și splendoarea buchetelor de primăvară, parcă ne-ar învălui cu petale de flori. În ciuda umplerii saturate a compoziției, designul nu pare supraîncărcat, datorită soluțiilor de culoare moale. De neuitat, luminos, feminin - acest design va deveni un accent excelent în interior, iar diversitatea de culori a accesoriilor va completa acest ansamblu neobișnuit.