Produsul dumneavoastră a fost adăugat în coș!
 
ru md
0 0
Coșul este gol
producătorii
Casadeco

Casadeco

Compania CASADECO este cunoscut ca un producător de tapet și accesorii pentru decorare. Toate produsele sunt dezvoltate cu participarea experților de frunte în domeniul proiectării.
Compania de comercializare CASADECO a apărut în 1996 ca un brand al companiei franceze Texdecor, cunoscută din 1974. Fabrica Texdecor și compania sa filială inițial era specializată în crearea de țesături și tapet de vinil pentru piața franceză internă. Încurajat de primul succes, echipa CASADECO dezvolta creativitatea și rapid promovează produsele sale în mai multe țări europene.
Astăzi, o echipă de designeri CASADECO urmăresc foarte îndeaproape tendințele pieței, dezvoltarea de noi modele, analizează tendințele în design interior, artă și modă, și lucrează în strânsă colaborare cu designeri de renume internațional. În scopul de a preveni disonanța în cameră dintre tapetul utilizat și accesoriile de decor, fabrica produce, de asemenea, panouri și textile, combinate cu colecțiile de tapet. CASADECO produce anual colecții noi, fiecare dintre acestea avînd o nouă textură, formă și culoare. CASADECO - Este imitație credibilă de suprafete diverse texturate, care pot include texturi asemanatoare cu mătasea, tapiserie, rogojini, inul, piele, paie, bambus, coaja, ipsos, etc Compania are birouri în Franța, Belgia, Țările de Jos, Germania, Spania, Anglia, Norvegia și Danemarca.

Colecții Casadeco