Produsul dumneavoastră a fost adăugat în coș!
 
ru md
0 0
Coșul este gol
producătorii
Rasch

Rasch

Ca o companie de familie, cu o istorie de un secol și jumătate Rasch este bogat în tradiții legate de tapet și este unul dintre liderii mondiali în această industria.

Cerința acestor timpuri este capacitatea de a găsi un echilibru între tradiție și modernitate. Valorile familiale sunt menținute și integrate în cultura companiei, fără a pierde legătura cu ziua de azi. Rasch are o gamă largă (6000 produse) care necesită o structurare clară în cadrul grupelor de mărfuri și este împărțit în 3 segmente:

Rasch Taste - design modern și frumusețe în casă
Soluții decorative pentru punerea în aplicare a diferitelor stiluri. Paleta de culori actuală și modele clasice arată foarte bine desinestătător sau în combinație unele cu altele.

Rasch Style - design elegant pentru individualiști
Implementare inovatoare și abilă cu tendințele modei, de la modele îndrăznețe și strigătoare pînă la cele elegante.

Rasch 1861 -  unic, special, design, arta.
Tapet de fabricare manufacturală, sunt opere de artă pentru perete.

Din nou și din nou, am fost capabili de a surprinde clienții noștri abordare surprinzătoare nouă la proiectarea de tapet, și, astfel, continuă să se dezvolte brandul Rasch. Acesta este promovat ca un produs internațional sănătos și proiecte comune cu designeri bine cunoscuți, care au plăcerea de a da produsul un stil individual.

Colecții Rasch